Gratis Verhuisservice

verhuizen van provider

Onze verhuisservice maakt het overstappen van hostingprovider een stuk eenvoudiger, zeker wanneer er geen  voldoende technische kennis aanwezig is om dit zelf te doen. Om deze zorgen betreffende de verhuizing uit handen te nemen bieden we bij alle webhostingpakketten , een gratis verhuisservice. Dat houdt in dat wij de volgende zaken voor je kunnen verhuizen vanaf een andere hostingpovider naar ons:

  • Website
  • Database(s)
  • E-mailadressen en e-mail
  • Domeinnaam

Na de verhuizing controleren wij eerst of je website nog steeds goed werkt. Pas als dit het geval is, verhuizen we ook daadwerkelijk de domeinnaam. Tot die tijd blijft zowel je website als je e-mail bij je huidige hostingprovider werken. Op die manier kunnen de downtime van je website tot een minimum beperken en zijn er meerdere momenten tijdens het proces waarop de verhuizing geannuleerd kan worden, als bijvoorbeeld achteraf blijkt dat bepaalde onderdelen binnen je website niet (meer) goed werken. Hoe gaan de verhuizing in zijn werk? Het aanvragen van de verhuisservice kan in een paar korte stappen: Start met het bestellen van je webhostingpakket in de bestelwizard. Alle hostingpakketten komen in aanmerking voor de gratis verhuisservice. Mail ons na het afronden van de bestelling de volgende gegevens:

  1. Inloggegevens van het control panel bij je huidige hostingprovider, zoals toegang tot Plesk, DirectAdmin of cPanel. We hebben toegang tot je bestanden, databases en e-mail nodig om deze over te kunnen zetten.
  2. Autorisatiecode/EPP key van je domein.
  3. De wachtwoorden van de huidige mailaccounts. (indien beschikbaar)

Wij laten je vervolgens per e-mail weten wanneer we je website en e-mail kunnen verhuizen.