Een WordPress website laten maken begint altijd met een idee, gekoppeld aan de mogelijkheden. Daar dient het intakegesprek dan ook voor. In dit gesprek kan je alle wensen die je hebt op tafel leggen. Van ons mag je verwachten dat de opgedane ervaring wordt gebruikt om je op eventuele valkuilen in je plannen te wijzen. Het is na dit gesprek mogelijk om een advies te formuleren. Bovendien is het mogelijk om direct een contactpersoon aan te wijzen. Het ontwerpen van de site kan nu een aanvang nemen.

De plannen die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen worden hier in een concreet concept gegoten. Zaken als UX, UI, usability en conversie worden allemaal meegenomen in deze ontwikkeling. Bij het afronden van het concept komt ook een gesprek kijken zodat de plannen aan jou getoond kunnen worden.

De afspraak die na de ontwikkeling wordt gemaakt wordt ook wel de conceptbespreking genoemd. We tonen je het concept zoals we dit hebben gemaakt. Daarbij geven we je toelichting hierover. In 95% van de gevallen kan de website na dit gesprek worden afgerond. Mocht je toch iets anders willen, dan zorgen wij voor die aanpassingen.

Wanneer er aanpassingen zijn, dan zullen we die doorvoeren. Ook wanneer je zelf al helemaal tevreden bent lopen we alles nog eens na om het nog sterker te maken waar mogelijk. Zowel die feedback als onze eigen laatste blik zorgen voor het eindproduct.

Wanneer de fase van finetunen is voltooid is de website als het goed is 100% gereed om online te gaan. Wij leveren de website aan jou op en zetten deze direct voor je online. Op die manier kan je dus direct ook de website gebruiken om klanten binnen te halen.

Nu je website online staat is het proces natuurlijk nog lang niet klaar. Sterker nog, het begint dan pas net. Nu gaan we monitoren hoe goed de website voldoet aan de verwachtingen. Zien we verbeterpunten, dan pakken we die aan. Zie jij verbeterpunten, dan kan je die ook aangeven zodat we deze kunnen aanpakken.

Verschil WebDesign en WebDevelopment?

deze termen worden nog wel eens door elkaar gehaald.

Web Design omvat de look & feel van de website; de kleuren, de branding, de graphics en de layout.

Web Development is het creƫren van de gehele website en de functionaliteit, zoals bijvoorbeeld de back-end gedeelte en de functionaliteit op elke pagina.

Bij ons komen beide zaken veelvuldig aan de orde Digizaal doet het webdesign (eventueel met een extern aangetrokken designer) en realiseert de technisch benodigdheden als er een professionele website moet worden gemaakt, waarbij we ook kijken naar zoekmachine optimalisatie en koppelingen naar social media.

Web Redesign

Geef uw website een nieuwe look! Graag bespreken we de mogelijkheden om uw bestaande website te integreren in een nieuw framework.

Voordelen van een opnieuw ontwikkelde website:

  • fresh new look plaatst u beter tov uw concurrentie.
  • Verbetert bezoekers ervaring. Minder klikken voor informatie bijvoorbeeld.
  • nieuwe coding van paginas verbeterd meestal de vindbaarheid. voor zoekmachines,
  • Nieuwe responsive thema’s verbeteren de werking op mobiele apparaten als tablets en telefoons.
  • U profiteert van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Content Management System(CMS)