webshop ecommerce

Met goed webdesign kom je als ondernemer in de moderne zakenwereld een flink stuk verder. Om die reden is het dus ook slim om het ontwikkelen van een goede website over te laten aan een professional als Digizaal . Als full-service-internetbureau hebben wij door de jaren heen veel ervaring opgedaan en kunnen wij voor elk project een unieke website of webshop ontwikkelen. Op die manier wordt het voor jou als ondernemer direct een flink stuk beter mogelijk om successen te boeken. Omdat wij altijd met WordPress werken kennen wij alle ins en outs en kunnen wij het maximale er voor jou uithalen.

Optimaal webdesign voor ondernemers in Amsterdam

Webdesign in Amsterdam laten verzorgen kan vele doeleinden hebben. Wanneer je een zakelijk doel voor ogen hebt, dan is het wel ook belangrijk om met een expert te werken die dit doel herkent. Zo is het bijvoorbeeld voor zakelijke websites van belang dat deze overzichtelijk zijn voor de potentiële klanten. Daarnaast is gebruiksgemak natuurlijk erg belangrijk. Doordat wij WordPress door en door kennen weten wij bij Digizaal precies welke dingen wij in het design moeten doen om dit voor jou te kunnen verzorgen. Aan de hand daarvan kan de optimale website voor elke ondernemer worden verzorgd. Hier haal je voordeel uit.

 

Webdesign in Amsterdam, wat zijn de kosten?

Het is natuurlijk voor elke ondernemer belangrijk om te weten wat de kosten van webdesign in Amsterdam zijn. Je wilt immers weten welk budget je vrij moet maken hiervoor. Het is wel belangrijk om te weten dat elk project bij Digizaal als uniek behandeld wordt en dat de kosten dus ook enigszins kunnen variëren. Wat je in ieder geval moet weten is dat voor een bedrag van € 1.500,- al een website te ontwerpen is die precies voldoet aan de wensen en eisen van de moderne online wereld. Wie echter meer wil kan met enkele kleine extra investeringen allerlei extra functies aan de website toevoegen.

Benieuwd hoe dat gaat ?

Stap 1 Intakegesprek

Een WordPress website laten maken begint altijd met een idee, gekoppeld aan de mogelijkheden. Daar dient het intakegesprek dan ook voor. In dit gesprek kan je alle wensen die je hebt op tafel leggen. Van ons mag je verwachten dat de opgedane ervaring wordt gebruikt om je op eventuele valkuilen in je plannen te wijzen. Het is na dit gesprek mogelijk om een advies te formuleren. Bovendien is het mogelijk om direct een contactpersoon aan te wijzen. Het ontwerpen van de site kan nu een aanvang nemen.

De plannen die uit het intakegesprek naar voren zijn gekomen worden hier in een concreet concept gegoten. Zaken als UX, UI, usability en conversie worden allemaal meegenomen in deze ontwikkeling. Bij het afronden van het concept komt ook een gesprek kijken zodat de plannen aan jou getoond kunnen worden.

De afspraak die na de ontwikkeling wordt gemaakt wordt ook wel de conceptbespreking genoemd. We tonen je het concept zoals we dit hebben gemaakt. Daarbij geven we je toelichting hierover. In 95% van de gevallen kan de website na dit gesprek worden afgerond. Mocht je toch iets anders willen, dan zorgen wij voor die aanpassingen.

Wanneer er aanpassingen zijn, dan zullen we die doorvoeren. Ook wanneer je zelf al helemaal tevreden bent lopen we alles nog eens na om het nog sterker te maken waar mogelijk. Zowel die feedback als onze eigen laatste blik zorgen voor het eindproduct.

Wanneer de fase van finetunen is voltooid is de website als het goed is 100% gereed om online te gaan. Wij leveren de website aan jou op en zetten deze direct voor je online. Op die manier kan je dus direct ook de website gebruiken om klanten binnen te halen.

Nu je website online staat is het proces natuurlijk nog lang niet klaar. Sterker nog, het begint dan pas net. Nu gaan we monitoren hoe goed de website voldoet aan de verwachtingen. Zien we verbeterpunten, dan pakken we die aan. Zie jij verbeterpunten, dan kan je die ook aangeven zodat we deze kunnen aanpakken.

Benieuwd geworden?
laat uw gegevens achter..

Dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.

Upload Image...