•  42002286 241590143173874 8159708

Website-realisatie

hotel2book interfaceDe basis van onze bezigheden is overduidelijk het ontwikkelen en bouwen van webpagina waarbij we gebruik maken van bekende internet technieken technieken zoals CSS3, (X)HTML5, Javascript,  PHP en MySQL talen en technieken.
Doorgaans leveren onze opdrachtgevers reeds een ontwerp aan die wij daarna zo nauwkeurig mogelijk uitwerken, maar ook ontwerpkklussen kunnen wij voor u uitvoeren middels ons eigen ontwerpteam bestaande uit een brede groep grafischontwerpers.

Responsive

Is een term die slaat op de mogelijkheid van de site zich aan te passen aan het beeldscherm van de bezoeker, denk hierbij aan het draaien van een tablet: 
Bepaalde schermgrootttes kunnen ervoor zorgen dat er onder wel of niet zichtbaar worden gemaakt of anders worden gerangschikt.

 

U zit er bovenop

Het uitvoeren van een project is door de opdrachtgever te volgen doordat wij direct op een online adres ontwikkelen: Op deze manier is gemakkelijk de voortgang te door u of uw vormgever monitoren en is op tijd ingrijpen mogelijk als de uitvoering u niet bevalt.
Het aanleveren van uw ontwerp kan van alles zijn: bijvoorbeeld als Photoshop, PDF.

Wij bouwen en testen onze webpagina's  voor alle belangrijke browsers, waaronder de onderstaande 
- inclusief MS Internet explorer 6 (inmiddels 8 jaar oud)

get Internet Explorer 7get Safariget Google Chromeget Firefoxget Opera
Valid XHTML 1.0 Strict