•  

Contentbeheer systemen

Een content-management systeem (CMS) is een systeem waarmee het mogelijk is om de content op een site te beheren. Met content bedoelen we eenvoudige tekstpagina's, agenda's, links , nieuwsberichten, foto's pagina's, en combinaties hiervan 

 

  • Loskoppeling van techniek en de inhoud
  • Scheiding van lay-out, navigatie en content
  • Toegangsbeveiliging bij meerdere contentmanagers op basis van eerder vastgelegde rechten.

Grote voordeel is natuurlijk duidelijk: u kunt zelf aanpassingen maken zonder tussenkomst van een techneut, terwijl er vaak maar één templ;ate bestand van een pagina nodig is, zodat stijlen steeds gelijk blijven en onderhoud minimaal wordt.

Wij werken met het oa. Zend, Joomla Drupal en Wotan frameworks die geschikt zijn voor zowel kleine eenvoudige - als zwaardere multinational websites.
het beschikt over de allerlaatste technieken dankzij PHP 5/ MySQL 5 technieken toe te passen , zoals beveiliging en betrouwbaarheid.

Digizaal maakt zowel gebruik van maatwerk als standaardoplossingen, en levert haar diensten ook aan collega webdesigners..

Ook zijn we in staat reeds bestaande websites te voorzien van deze functies, waarbij de reeds bestaande pagina's kunnen worden aangepast middels een WYSIWYG editor, en deze op de site in een database of  bestand worden bewaart.